Huis ontwerpen

Uw droom is uitgekomen. U kunt uw eigen huis laten ontwerpen. Misschien heeft u al een beeld van hoe het huis eruit moet zien. Misschien wilt u eerst weten wat allemaal mogelijk is. Dan zoekt u een architectenbureau dat uw droom kan laten uit komen, een architectenbureau met liefde voor het vak, passievol vakmanschap én verstand van zaken. Eén die rekening houdt met uw mogelijkheden, uw budget, uw situatie.

Maak een afspraak met Bart van den Ouden om uw mogelijkheden te bespreken. Samen neemt u door wat uw wensen precies zijn en zo komt u tot een prachtontwerp. Bart luistert, adviseert, denkt mee en weet precies waar u allemaal aan moet denken bij een huis ontwerpen. Daarbij kijkt hij verder dan u. Bart weet aan de hand van de plek, ruimte, constructie, materiaal en licht precies hoe hij een ontwerp voor uw droomhuis kan realiseren. Pure poëzie is dat voor hem. Een huis ontwerpen dat precies voldoet aan uw wensen, dat functioneel is en mooi en waar u graag in woont.

Een huis laten bouwen, dat gebeurt vaak maar één keer in het leven. Dan wilt u dat u aan het juiste adres bent bij een architect die u volledig ontzorgt in een spannende tijd. Eén die oog heeft voor alles wat komt kijken bij een huis ontwerpen. Precies daarop kunt u rekenen bij Cardo Architecten. En op meer. Van het ontwerp van uw huis tot de bouw, Cardo doet het.  Van de eerste schetsen tot het ontwerp en tekenwerk tot de bouwbegeleiding.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van huis ontwerpen door Cardo Architecten vindt u op deze pagina. Hierin ziet u ook dat Cardo Architecten voor verschillende opdrachtgevers werkt. Van particulieren en ondernemers tot gemeentes en woningcorporaties. Ook weten wat Cardo Architecten voor u kan betekenen? Neem contact op via mail of bel 010-750 34 20

1ste prijs voor renovatie en uitbreiding dijkwoning Capelle

Aanbouw te Dordrecht

Cardo Architecten ontvangt eerste prijs voor Ontwerp Bedrijfshuisvesting

Eerste prijs voor ontwerp bedrijfsruimte Maastricht

Gasloze maisonnette Amsterdam

Kasten en tafels op Maat

Kasten op maat

KLEIN maar FIJN 1

Nieuwbouw in Waal aan de Lek

Nieuwe oplossing voor geluid, fijnstof en warmte verlies met behoud gevelbeeld