Woning bouwen

U kunt uw eigen woning laten bouwen! Hoe vaak komt dat voor in een leven? Juist nu bent u op zoek naar een architect die uw droom kan laten uitkomen op een manier die u ontzorgt. Verhuizen op zich is al stressvol genoeg, laat staan als u bij nul begint. Cardo Architecten weet precies wat er komt kijken bij een woning bouwen. Een woning bouwen is meer dan een mooi plaatje. Van de eerste gedachten over de beste woning voor uw kavel en uw wensen tot de begeleiding van de bouw en de oplevering van uw droomhuis: Cardo Architecten doet het.

Bart van den Ouden en zijn team staan klaar om mee te werken aan uw droom. Waar komt uw huis te staan, hoe is het licht op die plek, welke constructie is nodig, welk materiaal wilt u gebruiken? Bart en zijn team denken over werkelijk alles na. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij het eerste gesprek neemt u alles door en hoort u waarmee u rekening moet houden bij een woning bouwen. Dan weet u dat u in goede handen bent. Van de eerste schetsen en een persoonlijk en individueel ontwerp tot het regelen van zaken als de bouwvergunning en het contact met de andere bouwpartners. Cardo kan het. Voor u. Cardo Architecten zorgt en ontzorgt. Met liefde voor het vak, met oog voor detail en met puur vakmanschap. Cardo Architecten maakt het graag.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van woning bouwen door Cardo Architecten vindt u op deze pagina. Hierin ziet u ook dat Cardo Architecten voor verschillende opdrachtgevers werkt. Van particulieren en ondernemers tot gemeentes en woningcorporaties.

Ook weten wat Cardo Architecten voor u kan betekenen? Neem contact op via mail of bel 010-750 34 20

1ste prijs voor renovatie en uitbreiding dijkwoning Capelle

Aanbouw te Dordrecht

Cardo Architecten ontvangt eerste prijs voor Ontwerp Bedrijfshuisvesting

Eerste prijs voor ontwerp bedrijfsruimte Maastricht

KLEIN maar FIJN 1

Nieuwbouw in Waal aan de Lek

Nieuwbouw Nieuw Lekkerland

Renovatie en Nieuwbouw Lekkerkerk

Uitbreiding accomodatie Voetbalvereniging VVAC

Uitbreiding bedrijfsruimte Dordtse Kil-3 te Dordrecht