Totaalrenovatie

Uw pand is in een zodanige staat dat het een (totaal-) renovatie nodig heeft? Of heeft u een woning die gerenoveerd moet worden? Ook dan bent u bij Cardo Architecten aan het juiste adres. U kunt bij Bart van den Ouden en zijn team rekenen op een vakkundige renovatie. Uw huis of pand wordt hersteld en waar nodig vernieuwd om weer helemaal te voldoen aan de eisen die we tegenwoordig aan huizen en panden stellen. De binnenkant van een pand opnieuw indelen? Bij Cardo Architecten weten ze wat de beste oplossingen zijn. Cardo denkt mee en denkt door.

Of het u gaat om het vernieuwen van leidingen van elektriciteit, water en verwarming, een nieuwe verwarmingsketel, een nieuwe keuken, nieuwe vloeren, ramen, deuren, de bezetting van de muren, noem maar op. Cardo Architecten adviseert, ontwerpt en voert uit. Geheel naar wens van de klant ontstaat een plan dat puur vakmanschap combineert met duurzaamheid en gebruiksgenot. Waar nodig wordt uw pand hersteld en vernieuwd en voldoet het weer aan de huidige maatstaven en normen. De uitdaging om de indeling van een pand te verbeteren, installaties en voorzieningen te vernieuwen, zorgen voor goede isolatie en eventueel andere energiewinning, Cardo houdt ervan. En meer dan dat. Bart van den Ouden is de specialist op dit gebied en heeft een passie voor goede, duurzame renovaties. Samen met zijn partners verzorgt hij deze tot in de puntjes voor zijn klanten.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van renovaties door Cardo Architecten vindt u op deze pagina. Hierin ziet u ook dat Cardo Architecten voor verschillende opdrachtgevers werkt. Van particulieren en ondernemers tot gemeentes en woningcorporaties.

Ook weten wat Cardo architecten voor u kan betekenen? Neem contact op via mail of bel 010-750 34 20

Renoveren? Cardo contracteren!

1ste prijs voor renovatie en uitbreiding dijkwoning Capelle

3D geprinte ornamenten geplaatst!!

Boerderij Ottoland

Eendrachtsstraat Rotterdam

Gasloze maisonnette Amsterdam

Jan Hanzenstraat Amsterdam

Nieuwe oplossing voor geluid, fijnstof en warmte verlies met behoud gevelbeeld

Oude Binnenweg 109 Rotterdam

Oude Binnenweg 95 te Rotterdam in volle glorie!

Overtoom Amsterdam

Renovatie en Nieuwbouw Lekkerkerk

Renovatie van ‘jaren 60’ villa in Rotterdam zuid

Uitbreiding woning Capelle

Woning voor gezin met mindervalide kind