Restauratie en revitalisatie

Restauratie en revitalisatie zijn een passie van Bart van den Ouden. Als geen ander weet hij wat nodig is bij dit aspect van zijn vak. Op ambachtelijke wijze gaat hij te werk. Wat is de achtergrond van een pand, wat is er nodig om het in ere te herstellen? Vernieuwing gaat hij daarbij niet uit de weg. Op de Rotterdamse Binnenweg voorzag hij een pand van 3D-ornamenten: exacte kopieën van de oorspronkelijke elementen die voorlopig weer even mee kunnen.

Altijd kijkend vanuit het pand zelf, zit hij aan de tekentafel om de beste oplossingen te bedenken voor een prachtige restauratie of revitalisatie. Hierin werkt Bart nooit alleen. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een deskundig team dat het werk tot in de puntjes zal uitvoeren.

Als deskundige op het gebied van restauratie en revitalisatie heeft Bart van den Ouden respect voor oude panden. Juist in een stad als Rotterdam misschien ook niet zo vreemd, juist daar wil je monumentale panden in ere houden. Maar ook buiten de stad heeft Cardo Architecten zijn sporen verdiend. Bart en zijn team kijken naar het pand, de historische waarde, de geschiedenis, de plek en baseert daarop de renovatie of revitalisatie. Met oog voor detail, altijd op zoek naar de beste oplossingen. Duurzaam en vernieuwend. Van complete flats of kluswoningen tot historische panden en bedrijfsgebouwen. Voor gemeentes, bedrijven en particulieren. Van de eerste tekeningen tot de bouwvergunning en de realisatie, Cardo regelt het voor u.

Opdrachtgevers

Voorbeelden van restauratie, revitalisatie en renovatie door Cardo Architecten vindt u op deze pagina. Hierin ziet u ook dat Cardo Architecten voor verschillende opdrachtgevers werkt.

Ook weten wat Cardo architecten voor u kan betekenen? Neem contact op via mail of bel 010-750 34 20

Ook weten wat Cardo voor u kan betekenen ?

Nieuwe oplossing voor geluid, fijnstof en warmte verlies met behoud gevelbeeld

Oude Binnenweg 95 te Rotterdam in volle glorie!

Oude Binnenweg 109 Rotterdam